Ben jij tussen de 6 en 11 jaar oud en vind je het leuk om muziek te maken? En lijkt het je super om in een orkest mee te spelen? Doe dan gezellig mee met Harmonie Kids!

Dinsdag 9 januari om 16.15 uur is de eerste Harmonie Kids les en gaat dit project van start. Harmonie Kids loopt 10 weken en daarbij wordt gewerkt aan de Algemene Muzikale Vorming (AMV) waarmee kinderen de basis van muziek leren op een leuke en interactieve manier. 

De kinderen maken kennis met verschillende instrumenten en leren de beginselen van noten lezen, ritme en melodie. Ook krijgen zij de kans om verschillende muziekinstrumenten te proberen en kunnen zij ontdekken welk instrument uit het harmonie-orkest zij het leukst vinden. Na de AMV lessen kan gestart worden met lessen op een instrument en schuift de jonge muzikant aan bij de gezellige orkestklas De Kleine Harmonie. 

De repetities van Harmonie Kids vinden plaats in de ‘Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn. De totale kosten voor deze 10 muzieklessen zijn €50,- en aanmelden kan via www.harmoniekatwijk.nl/kids of door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl.
Van harte welkom bij de Harmonie Kids!