De muziekles bij Harmonie Katwijk is gericht op een zo snel mogelijke toetreding tot het Aspirantenorkest of een van de andere orkesten. Voor het leren spelen van een muziekinstrument zijn professionele docenten beschikbaar om leerlingen op te leiden. Ook is er de mogelijkheid om muziekles bij de Gemeentelijke Muziekschool in Katwijk te volgen. Leden van Harmonie Katwijk krijgen 30% korting op de leskosten bij de Gemeentelijke Muziekschool.

Wekelijkse, individuele lessen van 30 min.
Harmonie Katwijk biedt wekelijkse, individuele lessen aan van 30 minuten. Zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo les krijgt met persoonlijke begeleiding van een professioneel docent. De lessen worden gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. Na aanmelding voor muziekles zal de docent contact opnemen om de lestijden te bespreken. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Soort lesPrijs t/m 20 jaarPrijs vanaf 21 jaar*
Proeflesgratisgratis
Introductiecursus (5 lessen á 30 min.)€ 45 per cursus€ 54 per cursus
Introductiecursus (10 lessen á 30 min.)€ 90 per cursus€ 108 per cursus
Individuele les (30 min.)€ 49 per maand€ 59,29 per maand

* Voor instrumentale lessen geldt vanaf 21 jaar 21% BTW.
Klik hier voor de voorwaarden.

Muziekinstrument
Heeft u nog geen eigen muziekinstrument? Geen probleem, u hoeft niet direct een prijzig instrument aan te schaffen. Deze kan door Harmonie Katwijk kosteloos in bruikleen worden gegeven. Indien u gebruik wilt maken van een instrument van de vereniging, wilt u dit bij de opmerkingen in het inschrijfformulier vermelden?

Orkestklas
Omdat samen muziek maken het leukst is, kunnen leerlingen al direct na de eerste les aansluiten bij de orkestklas als aanvulling op de instrumentale lessen. Nog voordat je noten kunt lezen, kun je al leuke liedjes samen spelen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Orkestklas is op donderdag van 19.00 – 20.15 uur. Deelname aan de orkestklas en Harmonie Kids is gratis bij het volgen van muziekles.

Harmonie Kids
Jonge beginners maken kennis met muziek bij Harmonie Kids. Samen muziek maken geeft een kick! Juist dié impuls is vaak nodig om enthousiast te worden en te kiezen voor het leren spelen van een instrument.

Muziekexamens
Daarnaast organiseren en begeleiden we leerlingen bij de HaFaBra (Harmonie Fanfare Brassband) examens. We kennen de examens A, B, C en D, waarbij D het hoogste niveau is.

Doorstroming
Bij voldoende ervaring of in bezit van diploma A, stappen leerlingen over naar het Aspirantenorkest. Hier wordt op een uitstekend niveau muziek gemaakt. De volgende stap in de opleiding is diploma B. Inmiddels zijn de muzikanten klaar om in het Grote Orkest plaats te nemen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over muziekles of de muziekexamens? Neem dan contact op met het bestuurslid Opleidingen, e-mail: opleidingen@harmoniekatwijk.nl

Inschrijfformulier muziekles