Home » de vereniging » Harmonie Kids

Harmonie Kids

• Ben jij tussen de 7 t/m 11 jaar oud?
  • Houd jij van muziek maken?
  • Wil jij op verschillende instrumenten leren spelen?
  • Inclusief een tof slotoptreden?

Samen maken wij muziek met BoomWhackers, pBuzz, zingen en nog veel meer! We spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar onder leiding van Willemijn Dijkdrent. Kinderen leren zo spelenderwijs over ritmes, dynamiek, het verschil in klanken en muziekinstrumenten.

Waar en wanneer?

Harmonie Kids is op dinsdagen van 18.00 tot 18.45 uur. In het najaar van 2022 start een nieuwe ronde. Opgeven kan al!

Ieder project loopt ongeveer 8 weken, waarbij we oefenen voor een slotoptreden. Dan laten de kids aan hun familie en vriendjes zien wat zij hebben geleerd (onder voorbehoud van de Covid-19 maatregelen). De repetities en het concert vinden plaats in ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn

Aanmelden

Je kan je aanmelden door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl of via onderstaand formulier. Kosten voor Harmonie Kids zijn € 30,- per kind.

Repetitie:

Wekelijks op dinsdag van 18.00 uur tot 18.45 uur