Home » de vereniging » Harmonie Kids

Harmonie Kids

• Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud?
  • Houd jij van muziek maken?
  • Wil jij op verschillende instrumenten leren spelen?
  • Inclusief een tof slotoptreden?

Samen maken wij muziek met BoomWhackers, pBuzz, zingen en nog veel meer! We spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar onder leiding van Daniele Zamboni. Kinderen leren zo spelenderwijs over ritmes, dynamiek, het verschil in klanken en muziekinstrumenten.

Extra Harmonie Kids project in de meivakantie!

In de meivakantie starten we met een extra Harmonie Kids project! Op de maandag, dinsdag en woensdagochtend (3, 4 en 5 mei) in de meivakantie maken wij muziek, van 10.00 – 12.00 uur!

Het speciale Harmonie Kids project in de meivakantie vindt plaats op basisschool De Horizon, in Katwijk aan den Rijn.

Waar en wanneer?

Het volgende Harmonie Kids project start in september/oktober en is op donderdagavond van 17.45 tot 18.45 uur.

Ieder project loopt ongeveer 10 weken, waarbij we oefenen voor een slotoptreden. Dan laten de kids aan hun familie en vriendjes zien wat zij hebben geleerd (onder voorbehoud van de Covid-19 maatregelen). De repetities en het concert vinden plaats in ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn

Aanmelden

Je kan je aanmelden door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl of via onderstaand formulier. Kosten voor Harmonie Kids in de meivakantie zijn € 15,- per kind.
Het Harmonie Kids project van 10 weken is € 30,- per kind.

Repetitie:

Wekelijks op donderdag van 17.45 uur tot 18.45 uur