Home » de vereniging » Harmonie Kids

Harmonie Kids

• Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud?
  • Houd jij van muziek maken?
  • Wil jij op verschillende instrumenten leren spelen?
  • Inclusief een tof slotoptreden?

Elke donderdagavond van 17.45 tot 18.45 uur maken wij muziek met BoomWhackers, pBuzz, zingen en nog veel meer! We spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar onder leiding van Daniele Zamboni. Kinderen leren zo spelenderwijs over ritmes, dynamiek, het verschil in klanken en muziekinstrumenten.

Waar en wanneer?

We starten op donderdagavond 25 maart 2021 om 17.45 uur.

Ieder project loopt ongeveer 10 weken, waarbij we oefenen voor een slotoptreden. Dan laten de kids aan hun familie en vriendjes zien wat zij hebben geleerd (onder voorbehoud van de Covid-19 maatregelen). De repetities en het concert vinden plaats in ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn

Aanmelden

Je kan je aanmelden door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl of via onderstaand formulier. Kosten zijn € 30,- per kind.

Repetitie:

Wekelijks op donderdag van 17.45 uur tot 18.45 uur