Home » de vereniging » Harmonie Kids

Harmonie Kids

• Ben jij tussen de 7 t/m 11 jaar oud?
  • Houd jij van muziek maken?
  • Wil jij op verschillende instrumenten leren spelen?
  • Inclusief een tof slotoptreden?

Samen maken wij muziek met BoomWhackers, pBuzz, zingen en nog veel meer! We spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar onder leiding van Daniele Zamboni. Kinderen leren zo spelenderwijs over ritmes, dynamiek, het verschil in klanken en muziekinstrumenten.

Waar en wanneer?

Het volgende Harmonie Kids project start op donderdagavond 30 september en is van 17.45 tot 18.45 uur.

Ieder project loopt ongeveer 10 weken, waarbij we oefenen voor een slotoptreden. Dan laten de kids aan hun familie en vriendjes zien wat zij hebben geleerd (onder voorbehoud van de Covid-19 maatregelen). De repetities en het concert vinden plaats in ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn

Aanmelden

Je kan je aanmelden door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl of via onderstaand formulier. Kosten voor Harmonie Kids zijn € 30,- per kind.

Repetitie:

Wekelijks op donderdag van 17.45 uur tot 18.45 uur