Alle beetjes helpen! Wilt u de harmonie ook financieel ondersteunen? Naast vriend of donateur worden, kunt u ook op onderstaande manieren een bijdrage leveren.

Sponsorkliks
Koopt u wel eens online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst deze pagina te bezoeken.

Steun de harmonie financieel met Sponsorkliks

Via de banner van SponsorKliks komt u uit bij ruim 100 winkels. Daar betaalt u precies hetzelfde, maar er gaat een ‘commissie’ naar Harmonie Katwijk.

U sponsort dus gratis! Denkt u aan ons bij de volgende online aankoop?

Koop een lot bij de Vriendenloterij en steun Harmonie Katwijk
Muziekvereniging Harmonie Katwijk steunen en ook kans maken op prijzen oplopend tot 2 miljoen euro? Dat kan bij de VriendenLoterij. Meedoen is heel makkelijk: koop een lot en geef daarbij aan dat u voor muziekvereniging Harmonie Katwijk mee wilt spelen. Van uw lot gaat de helft direct door naar Harmonie Katwijk.

Inleveren lege flessen
Lever uw lege statiegeldflessen in op dinsdagavond of donderdagavond in onze repetitieruimte of geef ze af aan een van onze muzikanten. We kunnen ze ook bij u ophalen. Stuur dan een bericht aan info@harmoniekatwijk.nl.