Financiële acties

Alle beetjes helpen! Wilt u de harmonie ook financieel ondersteunen? Naast vriend of donateur worden, kunt u ook op onderstaande manieren een bijdrage leveren.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Sponsorkliks

Koopt u wel eens online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst deze pagina te bezoeken. Via de banner van SponsorKliks komt u uit bij ruim 100 winkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Booking.com en zelfs Thuisbezorgd.nl. Daar betaalt u precies hetzelfde, maar er gaat een ‘commissie’ naar Harmonie Katwijk.
U sponsort dus gratis! Denkt u aan ons bij de volgende online aankoop?

De VriendenLoterij

Muziekvereniging Harmonie Katwijk steunen en ook kans maken op prijzen oplopend tot 2 miljoen euro? Dat kan bij de VriendenLoterij. Meedoen is heel makkelijk: koop een lot en geef daarbij aan dat u voor muziekvereniging Harmonie Katwijk mee wilt spelen. Van uw lot gaat de helft direct door naar Harmonie Katwijk.

Inleveren lege flessen

Lever uw lege statiegeldflessen in op dinsdagavond of donderdagavond in onze repetitieruimte of geef ze af aan een van onze muzikanten. We kunnen ze ook bij u ophalen. Stuur dan een bericht aan info@harmoniekatwijk.nl.