Doe mee met Harmonie Kids!Harmonie Kids

• Houd jij van muziek maken?
  • Wil jij op verschillende instrumenten leren spelen?
  • Inclusief een tof slotoptreden?

Muziekvereniging Harmonie Katwijk start dinsdagavond 17 september 2019 weer een nieuw project om kinderen kennis te laten maken met muziek.

Elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.15 uur maken wij muziek onder leiding van dirigent John Haasnoot. Met BoomWhackers, pBones, zingen en nog veel meer! We spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar.

Waar en Wanneer?

Dinsdagavond 17 september om 18.30 gaat het project van start. Ieder project loopt ongeveer 10 weken, waarbij we oefenen voor ons slotoptreden. Dan laten de kids aan hun familie en vriendjes zien wat zij hebben geleerd! De repetities en het concert vinden plaats in de ‘Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl of via onderstaand formulier. Kosten zijn €15,- per kind.