Nieuws

augustus 28, 2019

Eerste drie subsponsors Nieuwjaarsconcert bekend

Op vrijdag 10 januari staat het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert op ons concertprogramma. Een prachtig concert op een schitterende locatie, de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn. Dit concert is alleen mogelijk met de medewerking van sponsors en we mogen de eerste drie subsponsors bekend maken:

Amis Adviesgroep

H.H. Catering

De Milliano Advocaten

Wij danken hen hartelijk voor hun financiele steun. Binnenkort volgt meer informatie over dit concert.

juni 24, 2018

Nieuwe Vriend: BB Dienstverlening

Dankzij de tomeloze inzet van lid Simon is er opnieuw een lokale ondernemer toegetreden tot de Vriendengroep van de Harmonie Katwijk: BB Dienstverlening. We zijn blij dat dit bedrijf, net als de andere Vrienden, ons financieel wilt steunen. We stellen hen graag aan u voor:

BB Dienstverlening is al ruim 20 jaar een professionele en betrouwbare partner als het gaat om schoonmaak en onderhoud van bedrijfspanden. Van kantoor tot fabriekshal. Binnen en buiten, van boven tot onder. Eenmalige schoonmaakklussen, zoals een bouwoplevering, of schoonmaak op reguliere basis. Zij hebben ook de expertise om schoon te kunnen maken na calamiteiten (bijvoorbeeld na brand-, water- of rookschade) of in specialistische omgevingen zoals de food-sector, die vraagt om grondige kennis en grote zorgvuldigheid. Op de kwaliteit van ons werk doen wij namelijk geen concessies. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Drivende kracht achter BB Dienstverlening is John Mijnders. In totaal werken ruim 65 professionals dagelijks aan “uw eerste indruk”. Bij BB Dienstverlening staat persoonlijk contact centraal, dus al het personeel wordt opgeleid om mee te denken. Op deze manier krijgen John en zijn medewerkers veel nieuwe ideeën die zij graag met u bespreken.

april 28, 2018

Nieuwe Vriend: Hesmo Administratie

We zijn blij u weer een nieuwe Vriend aan te kondigen: Hesmo Administraties. Een mooie aanvulling op de bestaande Vriendengroep. Dankzij deze personen en bedrijven kunnen we financieel bouwen aan een mooie muzikale toekomst. We stellen hen graag aan u voor:

Hesmo Administraties is een administratiekantoor uit Katwijk, opgericht door Hester de Mol. Het team van Hesmo Administraties helpt u graag bij het voeren van uw administratie en alles wat daarbij komt kijken. Wij helpen ondernemers en organisaties bij het oplossen van financiële vraagstukken, waardoor zij de juiste financiële keuzes kunnen maken die bijdragen aan het succes van hun onderneming.

maart 28, 2018

Nieuwe Vriend: Bospark Huisartsen Alphen aan den Rijn

Spelend lid op trombone Robert-Jan van Rijn is met zijn huisartsenpraktijk Bospark – van Rijn Vriend geworden van de Harmonie Katwijk. Robert-Jan is huisarts in Alphen aan de Rijn. Een prachtig mooi en gul gebaar waar we hem zeer dankbaar voor zijn. Dankzij deze en de vele andere giften van Vrienden en Donateurs is het mogelijk om te bouwen aan een stabiele en muzikale toekomst.

We stellen hem en de praktijk graag aan u voor: “Verlenen van huisartsenzorg die niet alleen medisch inhoudelijk gedegen en goed is, maar die door een kleinschalig karakter ook uitblinkt in persoonlijkheid en betrokkenheid met ruimte voor maatwerk in een stressarme werksfeer”.

Als praktijk willen we kwalitatief goede en onderbouwde zorg leveren waarbij de beroepsrichtlijnen uitgangspunt zijn maar waar we tevens open staan voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke context van de patiënt. We zijn eerlijk over onze aandachtsgebieden en kennislacunes en willen met behulp van feedback en zelfkritiek onszelf continue blijven nascholen en verbeteren.

Gezins- en levensloopgeneeskunde is voor onze praktijk een speerpunt. Gezinnen leren kennen en aandacht hebben voor de context waarin ziekte en gezondheid zich bij hen voordoet. Rouw- en geboortevisites zijn voor ons onderdeel van de betrokkenheid van de huisarts. Wederzijds respect voor principes en ethiek is tevens heel belangrijk; streven naar gesprek en oplossingen wanneer dit niet aansluit.

We willen dat er bij ons een fijne praktijkbeleving is met een toegankelijk karakter waar patiënten zich vertrouwd voelen. Een ‘huiskamergevoel’ enerzijds, een verzorgde en professionele werkwijze anderzijds. We staan daarnaast voor een overzichtelijk en stabiel team met wederzijdse herkenning en groei in het professionele contact. Spreekuur-uitloop, werkdruk en werkstress willen we minimaliseren, daarom 15 minuten per patiënt in plaats van de standaard 10 minuten.

Stabiliteit en rust in de zorgverlening en praktijkvoering is een basisprincipe. Vanuit die basis vinden wij het een verantwoordelijkheid in de toekomst bij te dragen aan opleiding van een nieuwe generatie zorgverleners. Ontwikkelingen in de zorg volgen wij nauwgezet en we vinden het onze taak om u zo goed mogelijk over onze visie hierop te informeren.

 

 

februari 21, 2018

Nieuwe Vriend: Marketing Creator

Dankzij een groeiende groep lokale ondernemers die ons steunen kunnen wij ontwikkelen en groeien. We zijn hen daar zeer dankbaar voor. Opnieuw mogen we een nieuwe Vriend verwelkomen: Marketing Creator.

Marketing Creator helpt organisaties verder in hun keuze van de vele online marketing communicatiemiddelen die beschikbaar is, zodat zij hun doelstellingen daarmee sneller realiseren.

januari 1, 2018

Lollypop Entertainment

Met ingang van het nieuwe jaar mogen we weer een nieuwe Vriend verwelkomen. Fijn dat deze ondernemers de Harmonie Katwijk financieel willen steunen. Daar zijn we hen zeer erkentelijk voor.

We stellen Lollypop Entertainment graag aan u voor.

november 17, 2017

Laatste subsponsors Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert van 12 januari 2018 gaat door! Dankzij de medewerking en sponsoring van een grote groep ondernemers die dit concert van harte financieel willen steunen.

Afgelopen week mochten we weer een viertal lokale ondernemers verwelkomen tot de groep subsponsors van het Nieuwjaarsconcert.

  • Van Kruistum Schilders
  • Ouwehand Bouw
  • Bouwbedrijf J&D
  • Tuincentrum de Uiver

Wij danken hen hartelijk voor hun financiële steun.

Alle informatie over het Nieuwjaarsconcert zoals de rest van de sponsors, de solisten en overige informatie, vindt u op Nieuwjaarsconcert 2018.

oktober 30, 2017

Nieuwjaarsconcert 2018: drie nieuwe subsponsors

Opnieuw mogen we bekend maken dat zich een drietal sponsors zich hebben verbonden aan het Nieuwjaarsconcert. Dankzij hun financiële bijdrage kunnen we de mooie plannen en voorbereidingen voor het Nieuwjaarsconcert verder vormgeven. We stellen hen aan u voor:

Keijzer VVE Beheer 
Keijzer VvE Beheer is beheerder voor Verenigingen van Eigenaren van appartementencomplexen van verschillende omvang. Zij zijn gevestigd in Noordwijk en werken in de gehele Randstad. Dat doen ze met vakmensen en in samenwerking met gekwalificeerde bedrijven. Samen met de klant werken ze aan een goede relatie. Met optimaal woongenot als doel.

Zuijderduijn Hypotheken
Zuijderduijn Hypotheken is een Erkend Hypotheek Adviseur (SEH) die samenwerkt met alle grote en bekende banken en de grootste inkoopcombinatie van Nederland. Het biedt ‘full service’ en begeleiding, tot aan de notaris en ook daarna. Zij hebben actuele kennis van de lokale woningmarkt en u kunt voor een breed advies bij hen terecht.

Huisartsenpraktijk Bospark Alphen aan den Rijn
Uw eigen huisarts en een klein team met vertrouwde gezichten. Onze visie: “Verlenen van huisartsenzorg die niet alleen medisch inhoudelijk gedegen en goed is, maar die door een kleinschalig karakter ook uitblinkt in persoonlijkheid en betrokkenheid met ruimte voor maatwerk in een stressarme werksfeer”.  Als praktijk willen we kwalitatief goede en onderbouwde zorg leveren waarbij de beroepsrichtlijnen uitgangspunt zijn maar waar we tevens open staan voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke context van de patiënt.

oktober 10, 2017

Opnieuw twee subsponsors Nieuwjaarsconcert

Bij het organiseren en geven van een prachtig Nieuwjaarsconcert, straks op vrijdag 12 januari 2018, is sponsoring nodig. We zijn dankbaar dat we opnieuw twee subsponsors zich hebben aangemeld om dit Nieuwjaarsconcert mede mogelijk maken. We stellen ze graag aan u voor:

ITControl
Al meer dan 15 jaar is ITControl dé ICT specialist in de Bollenstreek. Ze zijn gespecialiseerd in Small Business Servers van Microsoft voor het MKB en aanvullende ICT producten, zoals het bouwen en hosten van websites, e-mail, externe backup, server monitoring, virusfilters en nog veel meer. Zij kunnen een volledig ICT pakket leveren.

Accountantskantoor Brittenburg
Accountantskantoor Brittenburg is een toonaangevend accountantskantoor uit Katwijk dat zich met name richt op het MKB en de middelgrote ondernemingen. Zij zijn met name actief in de Duin- en Bollenstreek, Leiden en Den Haag. Dit kantoor heeft alle denkbare specialisten in huis om elk type ondernemer van dienst te zijn.

Gerelateerd nieuws:

Ook AMIS adviesgroep subsponsor van het Nieuwjaarsconcert 2018

Nieuwjaarsconcert 2018: eerste subsponsors bekend

 

september 27, 2017

Nieuwe Vriend: IT shop Rijnsburg

Aan de grote groep Vrienden, lokale ondernemers die ons een warm hart toedragen, mochten we weer een nieuwe onderneming toevoegen: IT shop Rijnsburg. Wij heten hen hartelijk welkom en danken hen voor hun deelname.

IT-Shop Rijnsburg is een bedrijf wat computers, mobiele telefoons, en accessoires verkoopt. Sinds april 2012 zijn zij gevestigd in een leuk ingerichte winkelpandje in Rijnsburg in het winkelcentrum ”in de Hoftuin”. Zij hebben al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van hardware,
software, reparatie, software installatie, netwerken en het oplossen van problemen. Afhankelijk van eventuele benodigde onderdelen en beschikbaarheid repareren zij uw mobiel, computer of laptop binnen 48 uur.