Start Harmonie Kids

di26mar16:15di17:00Start Harmonie Kids16:15 - 17:00(GMT+01:00) DoorHarmonie Kids

Informatie

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar oud en heb je een passie voor muziek? Dan is Harmonie Kids – Algemene Muzikale Vorming (AMV) dé plek waar jij wilt zijn! Hier ontdek je op een speelse en interactieve manier de betoverende wereld van muziek.

Leer de basis van muziek, zoals noten lezen, ritme en melodie, terwijl je verschillende muziekinstrumenten uitprobeert. Wie weet vind jij het perfecte instrument om deel te nemen aan ons bruisende orkest!

Waar en wanneer?
Dompel jezelf onder in de sfeer van Harmonie Kids op dinsdagen van 16.15 tot 17.00 uur. Het nieuwe project van 10 lessen begint op dinsdag 26 maart ’24, gehouden in ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn.

Aanmelden is eenvoudig
Stuur een enthousiaste mail naar kids@harmoniekatwijk.nl. Heb je vragen? Mail ons gerust voor meer informatie.
Deelname aan Harmonie Kids kost slechts €50 voor een cursus van 10 lessen.

Muziek is Gezond
Ontdek de positieve impact van muziek op de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert creativiteit, taalvaardigheden, concentratie, geheugen en zelfvertrouwen. Bij Harmonie Kids is het onze missie om kinderen te helpen hun muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Na succesvolle afronding gaan kinderen verder met individuele lessen op het instrument van hun keuze en sluiten ze zich aan bij het orkest van de Kleine Harmonie.

Onze ervaren muziekdocenten zorgen voor boeiende lessen die aansluiten op de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Naast de lessen organiseert Harmonie Katwijk regelmatig optredens en andere leuke activiteiten. Hier bouw je niet alleen muzikale vaardigheden op, maar maak je ook vrienden en creëer je onvergetelijke ervaringen.

Schrijf je vandaag nog in voor Harmonie Kids en laat de muzikale reis beginnen!

Tijd

(Dinsdag) 16:15 - 17:00(GMT+01:00)