Sastival

za05novGehele dagSastival(Gehele dag: zaterdag)(GMT+01:00) Langelaan 1, 2211 XT, NoordwijkerhoutDoorde Kleine Harmonie

Informatie

Orkestklas de Kleine Harmonie doet mee aan het Sastival!

Het Sastival, bestemd voor jeugd/opleidingsorkesten, wordt georganiseerd om muzikanten (zowel jong als ouder!) ervaring op te laten doen met het spelen op een podium en om het samenspel tussen de orkestleden te bevorderen.

Er wordt gespeeld in blokken van 3 of 4 orkesten, waarbij de orkesten in hetzelfde blok zowel optreden als ook naar elkaar luisteren. Hierdoor speelt dus ieder orkest altijd voor een volle zaal! Ieder orkest speelt tijdens het festival een zelf in te vullen programma van maximaal 20 minuten. De orkesten kiezen vanuit hun programma zelf één muziekstuk uit om te laten beoordelen door de jury. Op basis van het niveau van het orkest zal een onafhankelijke en vakkundige jury een opbouwend juryrapport samenstellen. Het rapport bevat een gedetailleerde beoordeling van het uitgekozen muziekstuk samen met een algemene beoordeling van de overige werken.

De orkesten worden ingedeeld in twee groepen, die samengesteld worden op basis van de huidige moeilijkheidsgraad van muziekstukken die de orkesten spelen. Deze zijn als volgt: Niveau 1+2 (startend orkest), Niveau 3+4 (gevorderd orkest). De Kleine Harmonie speelt mee in groep niveau 1.

Tijd

Gehele dag (Zaterdag)(GMT+01:00)

Locatie

Teylingen College Leeuwenhorst

Langelaan 1, 2211 XT, Noordwijkerhout

Other Events

Get Directions