september, 2021

do09sep17:45Instrumenten Carrousel (3x)17:45 De Kleine Joannes, Kerkstraat 68, Katwijk

trompet

Informatie

Wil jij graag een muziekinstrument leren spelen? Maar weet je nog niet welk instrument?

Kinderen (6 – 12 jaar) kunnen zich aanmelden voor hun eerste muzieklessen op trompet of klarinet, onder leiding van docenten Daniele Zamboni en Dirkjan de Boer.

Tijdens de drie opvolgende donderdagavonden vanaf 9 september proberen we een klarinet of trompet en leren we de eerste liedjes spelen op het instrument dat we het leukste vinden. Door samen te spelen en te zingen ontstaat er een echt orkest. Tijdens de derde les geven de kinderen een speciaal (online) optreden aan hun familie en vriendjes. Daarnaast is er bij het maken van muziek heel veel plezier en dat spat ervan af!

Waar en wanneer?

De lessen vinden plaats op donderdagavond 9, 16 en 23 september. De lessen zijn van 17.45 tot 18.45 uur in ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn. (De data kunnen wijzigen door coronamaatregelen.)

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september door te mailen naar opleiding@harmoniekatwijk.nl of via harmoniekatwijk.nl/workshop. Deelname kost €10 per kind.

Tijd

(Donderdag) 17:45

Locatie

De Kleine Joannes

Kerkstraat 68, Katwijk

Gezondheidsrichtlijnen voor deze activiteit

Speciale gezondheidsrichtlijnen In verband met corona mogen de ouders niet naar binnen in de Kleine Joannes. Bij de ingang worden de kinderen opgehaald door de meesters Dirkjan en Daniele en juf Monique. Ook na afloop zullen we de kinderen hier weer heen brengen. Wilt u buiten op het parkeerterrein op hen wachten? Bedankt!
X