De groep met trouwe Vrienden van de Harmonie Katwijk groeit gestaag. Opnieuw mogen we twee bedrijven aan deze Vriendengroep toevoegen: Aannemersbedrijf Zijerveld en Zeefdrukkerij Duivenvoorden. We zijn dankbaar voor hun financiële steun en stellen ze graag aan u voor:

Aannemersbedrijf Zijerveld wordt gerund door Paul Zijerveld uit Sassenheim sinds 2008. Dit Aannemersbedrijf verbouwt bij particulieren woningen en bedrijven alles op het gebied van renovatie en aan- en verbouw. Bij hem bent u aan het goede adres op het gebied van verbouwen van uw woning.

In 1981 is Zeefdrukkerij Duivenvoorden gestart als eenmanszaak met een halfautomatische drukmachine, gevestigd in Noordwijkerhout. In 1985 verhuisde de drukkerij naar Katwijk waar wij nu nog steeds gevestigd zijn. Er volgde een uitbreiding met drie halfautomatische machines. Inmiddels is het machinepark uitgebreid met nog eens zeven halfautomaten, vier automaten voor ronde flessen en twee automaten voor ovale en vlakke flessen. Zoals onze naam al doet vermoeden bedrukken wij alles door middel van zeefdruk. De basis hiervan is in de loop der jaren niet veranderd, maar de machines en de milieuvriendelijke inkten zijn uiterst modern. 

X