Reünie, Workshops en Concert

Home » Reünie 125 jaar HK: studiedag met workshops en concert

Reünie 125 jaar HK: studiedag met workshops en concert

Op 1 november 1896 werd Harmonie Katwijk opgericht, dit jaar dus 125 jaar geleden. Om dit te vieren is er op zaterdag 6 november een studiedag voor oud-leden en geïnteresseerde muzikanten. Deze dag wordt afgesloten met het reünie-concert. Dit is de start van een serie jubileumconcerten.

De sfeervolle concertlocatie is de Joannes de Doperkerk, Kerkstraat 70 te Katwijk aan de Rijn. Het concert vangt aan om 20:00 uur en zal omstreeks 21:15 uur eindigen. Na afloop is er tijd om onder het genot van een hapje/drankje in de Kleine Joannes herinneringen op te halen.

Aanmelden oud-leden en muzikanten
Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk (oud) leden aan dit concert muzikaal bijdragen. Om die reden is er voorafgaand aan dit concert in onze repetitieruimte ‘De Kleine Joannes’, Kerkstraat 68, een studiedag met muziekworkshops.

Als je mee wilt spelen, meld je dan aan via emailadres: reunie@harmoniekatwijk.nl. Ben je niet in het bezit van een instrument dan kun je die dag een instrument van de Harmonie Katwijk gebruiken.

Deze dag en dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door: De Milliano Mediation & Buitenbos Auto’s. Hierdoor zijn aan het concert en studiedag geen kosten verbonden.