14 januari 2019

Nieuwjaarsconcert 2019

Op vrijdag 11 januari was ons Nieuwjaarsconcert. Tijdens dit concert gaven solisten Anneleen Schuitemaker op harp en Jeffrey Kant op trombone een geweldig optreden.

Foto’s gemaakt door bobkat.nl

15 december 2018

ChristmasConcert

In samenwerking met Pop4Shore! en Let’s Folk.

Foto’s gemaakt door bobkat.nl

22 oktober 2018

Katwijk van Oranje

Een mooie muzikale samenwerking met KCM Jubilate op zaterdag 20 oktober in de tent van Katwijk van Oranje.

Foto’s door Joop van Asten en Aad de Winter

16 juli 2018

Herdenking ‘op zee gebleven’

Foto’s gemaakt door Gieny Westra.

24 juni 2018

Week van de Amateurkunst

In het kader van de Week van de Amateurkunst had het Aspirantenorkest op dinsdagavond een Open Repetitie. Het Groot Orkest gaf ook een optreden cq een open repetitie in de repetitieruimte.

Foto’s door Gieny van Asten.

28 april 2018

Oranjetaptoe en Koningsdag

De traditionele Oranjetaptoe als muzikale felicitatie voor alle gedecoreerden en een gezellig Koningsdagconcert op de Turfmarkt.
Dank aan Joop en Gieny van Asten en Toja Kusters voor de foto’s.

25 april 2018

Voorjaarsconcert 2018

Op vrijdag 20 april gaven wij in TriPodia ons jaarlijkse voorjaarsconcert met als thema Why, tell me Why. Daarin vertelden leden, donateurs, vrienden en oud-dirigenten op papier en video waarom ze lid, donateur en Vriend zijn

Tijdens dit concert namen we ook afscheid van twee trouwe leden: Henk van Beek en Bert Mensink

Foto’s zijn gemaakt door Aad de Winter (bobkat.nl)

14 februari 2018

Actie Kerkbalans

Op donderdag 25 januari verleenden wij onze medewerking aan een muziek- en zangavond ter gelegenheid van de Actie Kerkbalans van de Hervormde Gemeente Katwijk aan den Rijn in de Dorpskerk.

15 januari 2018

Nieuwjaarsconcert 2018

Op vrijdag 12 januari was het Nieuwjaarsconcert. In het voorprogramma mocht het aanwezige publiek genieten van het aspirantenorkest. Vervolgens was het de beurt aan het Grote Orkest. Zij verzorgden samen met Treeo Hout en soliste Marinda Kusters een prachtig concert.

Foto’s gemaakt door Aad de Winter van bobkat.nl.

1 september 2017

Concert Kerklaan Najaarsfeesten