Opnieuw mogen we bekend maken dat zich een drietal sponsors zich hebben verbonden aan het Nieuwjaarsconcert. Dankzij hun financiële bijdrage kunnen we de mooie plannen en voorbereidingen voor het Nieuwjaarsconcert verder vormgeven. We stellen hen aan u voor:

Keijzer VVE Beheer
Keijzer VvE Beheer is beheerder voor Verenigingen van Eigenaren van appartementencomplexen van verschillende omvang. Zij zijn gevestigd in Noordwijk en werken in de gehele Randstad. Dat doen ze met vakmensen en in samenwerking met gekwalificeerde bedrijven. Samen met de klant werken ze aan een goede relatie. Met optimaal woongenot als doel.

Zuijderduijn Hypotheken
Zuijderduijn Hypotheken is een Erkend Hypotheek Adviseur (SEH) die samenwerkt met alle grote en bekende banken en de grootste inkoopcombinatie van Nederland. Het biedt ‘full service’ en begeleiding, tot aan de notaris en ook daarna. Zij hebben actuele kennis van de lokale woningmarkt en u kunt voor een breed advies bij hen terecht.

Huisartsenpraktijk Bospark Alphen aan den Rijn
Uw eigen huisarts en een klein team met vertrouwde gezichten. Onze visie: “Verlenen van huisartsenzorg die niet alleen medisch inhoudelijk gedegen en goed is, maar die door een kleinschalig karakter ook uitblinkt in persoonlijkheid en betrokkenheid met ruimte voor maatwerk in een stressarme werksfeer”.  Als praktijk willen we kwalitatief goede en onderbouwde zorg leveren waarbij de beroepsrichtlijnen uitgangspunt zijn maar waar we tevens open staan voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke context van de patiënt.