Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert 2023 met solist Daniele Zamboni

We starten het nieuwe jaar 2023 op muzikale wijze! Op vrijdag 13 januari vindt in de Ontmoetingskerk in Katwijk het traditionele Nieuwjaarsconcert plaats. Deze keer met solist op klarinet: Daniele Zamboni. Ook zal de klarinetgroep van de Harmonie Katwijk in een speciaal solostuk van zich laten horen.

Daniele Zamboni (Italië, 1991) begon op 8-jarige leeftijd met klarinetspelen. Een jaar later werd hij toegelaten tot het “L.Marenzio” Conservatorium in Brescia (Italië). Zijn mastergraad behaalde hij in 2013 aan het “G.Verdi” Conservatorium in Milaan, eveneens onder Laura Magistrelli. Dankzij het Erasmus exchange-programma kreeg hij de kans om te studeren aan de Mozarteum-universiteit van Salzburg (Oostenrijk). Twee jaar later rondde hij het Clarinet Postgraduate Program aan deze universiteit af met Alois Brandhofer.

In 2015 schreef Daniele zich in als master-student aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag in de klas van Pierre Woudenberg, waar hij in 2018 zijn tweede masteropleiding klassiek klarinet behaalde met een 9.5 en twee onderscheidingen.

Hij werkte samen met vele vermaarde orkesten en speelde op prestigieuze locaties in Italië, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Thailand en China.

Locatie en aanvangstijd
De sfeervolle concertlocatie is Ontmoetingskerk te Katwijk.

Dit Nieuwjaarsconcert begint om 20.15 uur. De deuren openen om 19.30 uur.

Gratis toegang
Dankzij de steun van een aantal lokale ondernemers kunt u en jij gratis van dit unieke concert genieten. Gratis toegangskaart(en) reserveren kan via Eventbrite:

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsors. We zijn hen daar zeer erkentelijk voor!

• Aqua&Omega Asverstrooiing
  • Babor Institute Cocoon Katwijk