Actief lid van de commissie ‘Vrienden en Donateurs’ Simon van Rijn heeft opnieuw een aantal lokale ondernemers bereid gevonden om ons financieel te steunen als Vriend van de Harmonie Katwijk. Daar zijn we ontzettend blij mee! Dankzij de financiële steun van hen en alle andere Vrienden bouwen wij aan een goede muzikale en financiële toekomst. We stellen onze drie nieuwe Vrienden graag aan u voor:

Schildersbedrijf Niels van Beelen
Op zoek naar een schilder? Schildersbedrijf Niels van Beelen is één van de kwalitatief beste schildersbedrijven in Katwijk. Schildersbedrijf Niels van Beelen heeft buitengewoon veel ervaring met schilderwerk, zowel binnen als buiten.

Deco Home Schoonenberg
Zij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, tapijt, stoffen, raamdecoratie, vloeren en glas. Bij Deco Home Schoonenberg vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Deco Home Schoonenberg in Katwijk adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

FM Autoschade
FM Autoschade is al 25 jaar specialist op het gebied van autoschade herstel en spuitwerk voor alle merken auto’s. Zij zijn een betrekkelijk klein bedrijf met een grote binding met onze klanten, die voornamelijk afkomstig zijn uit de regio (Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Wassenaar, Oegstgeest en Leiden). Door als schadespecialist relatief klein te blijven is de overhead laag en kunnen ze een uitstekende kwaliteit bieden tegen zeer concurrerende tarieven.

X