Harmonie Katwijk heet twee bedrijven hartelijk welkom als vriend van de Harmonie Katwijk: Rope Bouw en Hoveniersbedrijf M. van Duijn.
De steun van de “Vriendengroep Harmonie Katwijk” is onontbeerlijk voor de aanschaf van nieuwe instrumenten, outfit, bladmuziek en geluids- en lichtapparatuur. We zijn zeer blij met deze nieuwe vrienden en alle bedrijven en personen die ons financieel ondersteunen.

ROPE Bouw
Wij van RoPebouw zijn allround specialisten in de bouw. Naast al het werk wat door RoPebouw zelf wordt uitgevoerd. Hebben wij een netwerk van vele Specialisten. Zo kunnen wij u als opdrachtgever volledig van dienst zijn van A tot Z. Wij garanderen kwaliteit en vakbekwaamheid. Daarnaast dragen wij zorg voor een vlot verloop van de door ons aangenomen opdrachten en projecten.

Hoveniersbedrijf M. van Duijn
Hoveniersbedrijf M. van Duijn is een jong en enthousiast bedrijf wat al heel wat tevreden klanten heeft opgeleverd. Het onderhouden of aanleggen van een tuin is vakwerk wat ook door vakmensen moet worden uitgevoerd. Dit doen we met veel enthousiasme en toewijding. Uw tuin is het visitekaartje van u woning en daar willen wij graag zorg voor dragen.

 

X