Actief lid van de commissie ‘Vrienden en Donateurs’ Simon van Rijn heeft opnieuw een aantal lokale ondernemers bereid gevonden om ons financieel te steunen als Vriend van de Harmonie Katwijk. Daar zijn we ontzettend blij mee! Dankzij de financiële steun van hen en alle andere Vrienden bouwen wij aan een goede muzikale en financiële toekomst. We stellen onze drie nieuwe Vrienden graag aan u voor:

Earth Security
Earth Security is een beveiligingsorganisatie gevestigd in Den Haag. Vanaf 2005 zijn zij actief in het beveiligingsleven. Bij Earth Security staat de klant centraal. De beveiligers zijn getraind om zich compleet aan te kunnen passen aan de wensen van de klanten.

Zakenhotels.nl
Zakenhotels.nl is een zelfstandig reisagent en is actief op de internationale reismarkt. Speciaal voor de zakelijke reiziger biedt Zakenhotels.nl een compleet en concurrerend pakket aan diensten. Van individuele reserveringen tot het compleet uit handen nemen van alle reisgerelateerde werkzaamheden van organisaties die zelf actief zijn op het gebied van beurzen, seminars, congressen en andere evenementen.

Baalbergen Katwijk
Bij Baalbergen Katwijk vindt u meubelen voor uw woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Onze winkel aan de Ambachtsweg in Katwijk heeft een overzichtelijke indeling waarin de meubelen alle ruimte krijgen.

X