We mogen opnieuw twee nieuwe Vrienden verwelkomen. We waarderen het zeer dat het Katwijkse Schildersbedrijf Durieux Schilders BV en de Noordwijkse snackbar Peter’s ons financieel willen steunen als Vriend. Alle financiële steun wordt gebruikt om de groei van onze vereniging in kwantitatief opzicht te kunnen waarborgen. Maar ook kwalitatief is verdere uitbreiding noodzakelijk. Deze kwaliteit uit zich onder meer in het opleidingstraject, geluids- en lichtapparatuur, bladmuziek en de outfit. Om dit alles te financieren is naast de steun van vele donateurs de steun van het bedrijfsleven onontbeerlijk.

Durieux Schilders BV
Sinds de eerste jaren legt Schildersbedrijf Durieux zich toe op het onderhoud aan vastgoed, van oudsher de particuliere woning. Verschillende particulieren hebben hun onderhoud bij Durieux ondergebracht. Het schilderwerk wordt periodiek geïnspecteerd en de degradatie in kaart gebracht. Ook weet men Durieux te vinden voor het binnenschilderwerk, zoals het behangen van de wanden of het brengen van een nieuwe sfeer met schilderwerk aan de plafonds, wanden en kozijnen.

Snackbar Peter’s
Aan de Julianalaan in Noordwijk kunt u bij Snackbar Peter’s terecht voor terecht voor overheerlijke snacks, patat, menu’s en ijs.

X