We mogen ons gelukkig prijzen met veel donateurs en vrienden die ons financieel ondersteunen. De Vriendengroep, bestaande uit lokale ondernemers, groeit flink en daar zijn we zeer dankbaar voor.

Opnieuw  mogen wij twee lokale ondernemers aan u voorstellen: Buis Meubelen uit Katwijk en Warmtewacht uit Rijnsburg. Fantastisch dat ook zij, samen met de andere Vrienden, ons willen steunen.

Buis Meubelen&Slapen
Al decennia lang is Buis Meubelen & Slapen een begrip in Katwijk en omstreken. Onze klanten waarderen vooral de persoonlijke aandacht die we ze geven. Deze combineren we met een breed aanbod van degelijke meubelen met een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij streven er naar zoveel mogelijk samen te werken met Nederlandse leveranciers. Dit stelt ons in staat korte levertijden te hanteren en u maatwerk te bieden. Over snelle levering gesproken: vanwege de zeer grote voorraad komt het regelmatig voor dat meubelen op de dag van bestellen al keurig bij onze klant op hun plek staan! Op deze vernieuwde website krijgt u een indruk van ons assortiment. Onze totale collectie is echter nog veel uitgebreider, dus …. neem vooral eens een kijkje in onze winkel aan de Sluisweg 25 in het centrum van Katwijk aan Zee!

 

Warmtewacht
Warmtewacht laat u niet in de kou zitten. Wij geven deskundig advies en betrouwbare service in een nieuwe CV ketel, mechanische ventilatie, zonne-energie, radiatoren en badkamer. Ook kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud aan bestaande CV ketels en installaties.

X