De Vrienden van Harmonie Katwijk mogen we opnieuw twee nieuwe vrienden tegemoet zien. Car Shop Fortuin en Groene Brandbeveiliging zijn toegetreden en daar zijn we erg blij mee. Dankzij de financiële steun van deze Vrienden kunnen wij ons repertoire en instrumentarium vernieuwen en onderhouden. We zijn dankbaar voor onze vrienden en hun steun. We stellen ze graag aan u voor:

Car Shop Fortuin is een specialist in reparatie en onderhoud van consumentenelectronica maar ook van vliegtuig-entertainment. Daarnaast dragen zij zorg voor de import en export van car detailing producten en USA automotive producten en bieden zij automotive hard- en sofware oplossingen voor merkdealers en leveranciers. Daarnaast is Car Shop Fortuin  gespecialiseerd inbouwstation voor automotive producten.

Groene Brandbeveiliging is gevestigd in Katwijk en bedient van hieruit vele opdrachtgevers in de Duin- en Bollenstreek en de Randstad. Niet alleen werken zij voor bedrijven (groot en klein), maar ook bedienen zij gemeenten en VVE’s. Groene Brandbeveiliging is in 2002 opgestart met de visie om de brandveiligheid (en algemene veiligheid) bij bedrijven, instellingen en verenigingen naar een hoger plan te tillen. Onze visie is dan ook om voor de opdrachtgever inzichtelijk te maken wat het niveau is van zijn/haar brandbeveiliging en hierin te adviseren.

X