Ben je op zoek naar een goed en gezellig orkest, dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij de harmonie is nog ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust eens luisteren en kijken op onze repetitie op dinsdag- of donderdagavond.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze muziekvereniging, neem dan contact op met één van onze bestuursleden, stuur een e-mail of vul het contactformulier in (onderaan deze pagina).

Met een keuze uit drie orkesten, een opleiding door ervaren muzikanten of (met flinke korting) aan de muziekschool, is er altijd plek en keuze genoeg. Instrumenten, uniforme kleding en alle zaken die nodig zijn om muziek te maken worden door ons kosteloos in bruikleen gegeven.

Lisah, Henrik en Cathalijne vertellen je er graag meer over:

Lisah van Duijn

Lisah, klarinet

Ik ben Lisah van Duijn en ik ben 13 jaar. Ik zit ongeveer 3 jaar in het aspirantenorkest. Eerst begon ik in een groepje met blokfluitles op de basisschool. Ik bleef alleen over van het groepje. Meester Kees (Kees Pols) vroeg toen of ik het leuk zou vinden om in de harmonie te spelen en dat leek me wel wat.

Henrik Post

Henrik, saxofoon

Ik ben Henrik Post. Ik ben 14 jaar en ik speel ongeveer 6 jaar in het aspirantenorkest.  Mensen van de harmonie kwamen in groep 5 bij ons op school, wat  uitleggen over een paar instrumenten. Toen kon ik me daar aanmelden voor les en ben ik daarna doorgegaan met de Aspiranten. Ik speel altsax.

Cathalijne Hoek

Cathalijne, Dwarsfluit

In groep 7 van de basisschool kwam de harmonie bij mij op school een promotie concertje geven. Toen kregen we in de klas een formulier voor een paar proeflessen met als afsluiting een klein concertje voor de ouders. Ik koos samen met een paar vriendinnen om de proeflessen dwarsfluit te volgen.

Meer informatie over lid worden

Wil je lid worden of heb je vragen? Maak gebruik van het contactformulier hieronder.