Het Aspirantenorkest van Harmonie Katwijk bestaat sinds 1993 en heeft in die jaren haar bestaansrecht bewezen.

Aspiranten orkest

Dit orkest leert leerlingen samen te spelen en bereidt ze voor op doorstroming naar het Grote Orkest. Het aspirantenorkest treedt ook zelfstandig op in verzorgingshuizen en doet jaarlijks mee aan het SAStiVAL. Dit is een Leerlingen-orkesten Festival dat jaarlijks wordt georganiseerd door Harmonievereniging Crescendo Sassenheim.

Lid worden?
Bij het Aspirantenorkest is altijd ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust eens luisteren en kijken op onze repetitie op dinsdagavond. Je mag je muziekinstrument meenemen en stukken meespelen, of gewoon even komen kijken. Muzikanten, nieuwe leden en belangstellenden zijn altijd welkom!

Dirigent: John Haasnoot

Repetitie: wekelijks op dinsdag van 19.30 uur tot 21.00 uur

Locatie: Parochiehuis ‘de Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 (naast de RK-kerk) te Katwijk aan den Rijn