5 april 2019

Dvoted, Romans12Kids en Aspirantenorkest

Op vrijdagavond 22 maart gaven Jongerenkoor Dvoted, Kinderkoor Romans12Kids en het aspirantenorkest van Harmonie Katwijk samen een concert in Tripodia Katwijk. Een unieke muzikale samenwerking!

Foto’s zijn gemaakt door bobkat.nl

24 juni 2018

Week van de Amateurkunst

In het kader van de Week van de Amateurkunst had het Aspirantenorkest op dinsdagavond een Open Repetitie. Het Groot Orkest gaf ook een optreden cq een open repetitie in de repetitieruimte.

Foto’s door Gieny van Asten.

26 februari 2018

Afscheid Misha Sporck

Na een aantal jaar trouwe dienst nam dirigent Misha Sporck afscheid van het aspirantenorkest.

15 januari 2018

Nieuwjaarsconcert 2018

Op vrijdag 12 januari was het Nieuwjaarsconcert. In het voorprogramma mocht het aanwezige publiek genieten van het aspirantenorkest. Vervolgens was het de beurt aan het Grote Orkest. Zij verzorgden samen met Treeo Hout en soliste Marinda Kusters een prachtig concert.

Foto’s gemaakt door Aad de Winter van bobkat.nl.

26 december 2017

Kerstconcerten Aspirantenorkest

In december 2017 gaf het Aspirantenorkest twee kerstconcerten in verzorgingstehuizen Bernardus en Vlietstede.

7 november 2017

SatiVal 2017

Foto’s gemaakt door Gieny van Asten.

14 juli 2017

Afsluiting seizoen Aspirantenorkest

Foto’s gemaakt door Marjolein Vink

31 mei 2017