6 januari 2018

Jubilarissen

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie met traditiegetrouw een woord van de voorzitter en de uitreiking van de insignes voor leden met een jubileum.

Dit jaar vierden we het 12,5 jarig lidmaatschap van Jos van der Meij en Marjolein Vink. Ook was er een????en ???? voor Willem van der Gugten met 25 jaar lidmaatschap.

Van harte gefeliciteerd!

1 september 2017

Promotiekraam Najaarsfeesten

Foto’s: Karin de Mooij

28 mei 2017

Jubilarissen

Deze week mochten we tijdens onze algemene ledenvergadering weer een aantal jubilarissen in het zonnetje zetten. Dit jaar waren het er zes, waarvan twee zich zelfs al 40 en 50 jaar voor de vereniging inzetten. Bert Mensink (vicevoorzitter) reikt de speldjes en bloemen uit aan: Huig de Jong (voorzitter) 50 jaar lid, Henk van Beek 40 jaar lid, Gerrit Stuivenberg, Lia Jonker, Joost van Ginkel en Agnes van Duijn zijn alle vier 12,5 jaar lid.

Foto’s door Toja Kusters

2 september 2016

Promotiestand Najaarsfeesten 2016

Foto’s gemaakt door Peter Sneijders en Helena Vooys.

29 augustus 2015

Braderie Najaarsfeesten en Vrijwilligersmarkt

Tijdens de braderie van de najaarsfeesten en op de vrijwilligersmarkt waren wij aanwezig met een promotiekraam. Op zoek naar nieuwe leden spotten wij jong talent in het Katwijks publiek.

27 augustus 2015

250 jaar Van Assendelft-orgel

Op woensdag 26 augustus 2015 vond in de Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn een uniek en muzikaal verjaardagsfeest plaats. Katwijks eerste kerkorgel, het Van Assendelft-orgel in de Dorpskerk, is 250 jaar geworden. En dat wordt groots gevierd, in aanwezigheid van een illuster gezelschap, gehuld in historische kleding.

Foto’s gemaakt door Dirk van Egmond – www.treffendbeeld.nl

4 oktober 2014

Verrassingsserenade Wilco van den Oever

Vanwege zijn naderende afscheid bij het aspirantenorkest verrasten (oud) leden hem met een serenade bij hem thuis.

Foto’s: Ria van den Oever

16 september 2014