Opnieuw mochten we twee nieuwe vrienden welkom heten! We zijn blij en dankbaar dat Prins Techniek en pannenkoeken- en grillrestaurant de Beslagkom willen toetreden tot de Vrienden van de Harmonie Katwijk. Met hun financi√ęle steun zijn we erg blij. Dankzij de Vrienden van Harmonie Katwijk kunnen we ons blijven vernieuwen! We stellen hen graag aan u voor:

Prins Techniek Noordwijk 
Autosporters of sportieve weggebruikers zijn bij Prins Techniek aan het juiste adres. Wij¬†leveren o.a. A-merkbanden, ophangingsbussen, sportieve auto- en racebanden.¬†Gespecialiseerd in de onbalans (trillingshinder), schevebanden-slijtage en het oplossen¬†van ‘trekken’ van autovoertuigen. Er wordt gewerkt met HunterGSP-balanceermachines,¬†velgenrichtmachines, tyrebuffers en JohnBeam-uitlijnmachines.¬†Als offici√ęle circuit-vertegenwoordiger van Bridgestone, Hankook, Michelin, Pirelli,¬†Silverstone, Toyo, Yokohama en raceservice-supplier voorzien wij enkele nationale¬†raceklassen van het nodige rubber tijdens de race evenementen. Wij bieden test- en¬†technische ondersteuning met onze service voertuigen op alle internationale circuits van¬†Hongarije tot Dubai.

Pannenkoeken- en grillrestaurant De Beslagkom
In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van ambachtelijke pannenkoeken, bereid in ouderwets stalen pannen. Naast onze uitgebreide lunchkaart kunt u ook kiezen uit diverse vlees en grillgerechten. Kwaliteit en kindvriendelijkheid staat bij ons op nummer één! Wij bieden dan ook vele speelmogelijkheden voor kinderen. Kom daarom genieten in de oude haven van Katwijk aan Zee!

X