Opnieuw heten wij twee bedrijven hartelijk welkom als vriend van de Harmonie Katwijk: Poeliersbedrijf van der Krogt uit Leiden en ModeRepubliek uit Katwijk.

De steun van de “Vriendengroep Harmonie Katwijk” is onmisbaar in de aanschaf van nieuwe instrumenten, outfit, bladmuziek en geluids- en lichtapparatuur.

We zijn zeer blij met deze nieuwe vrienden en alle bedrijven en personen die ons financieel ondersteunen.

Poeliersbedrijf van der Krogt
Poeliersbedrijf van der Krogt is een bekend adres in Leiden voor allerlei soorten gevogelte en wild. Gevestigd in Langegracht 5 te Leiden.

ModeRepubliek
Mode Republiek is dé webshop in Nederland en België op het gebied van fashion. Mode republiek heeft een breed assortiment van zowel grote als kleine merken. Hierdoor spreekt het een brede groep mode gevoelige online shoppers aan. 
Mode Republiek wordt gedragen door mensen die plezier hebben in het leven en dit uitstralen door de kleding te dragen waar ze zich zelf het beste in voelen. Mode republiek staat voor vrijheid en je vrij voelen. Wij zullen regelmatig ons merkenpakket aanpassen naar de wensen van onze klanten. In Katwijk gevestigd in Tramstraat nr.16.

X