We mochten weer twee nieuwe Vrienden aan de Vriendengroep van Harmonie Katwijk toevoegen. Dankzij deze Vrienden kunnen wij de muziekvereniging verder ontwikkelen laten groeien. We stellen de twee nieuwe bedrijven graag aan u voor:

Carel van der Meer
Zo individueel en herkenbaar als uw eigen handtekening, zo manifest en uniek is de signatuur van Carel van der Meer. De exclusieve styling en de doordachte opbouw van deze ongeëvenaarde collectie Italiaanse schoenen en tassen zijn kenmerkend voor Carel van der Meer. Zo wordt iedere schoen en elke tas speciaal voor u geselecteerd. In stijl en in prijsklasse. Of u nu kiest voor elegant, verleidelijk, sportief, gedurfd of klassiek, u kunt uw persoonlijkheid accentueren met de signatuur van Carel van der Meer.

Elles emotions
Elles Emotions is een strakke, open en overzichtelijke damesmodezaak met een heel eigen karakter. Het team vindt het belangrijk om te luisteren naar uw wensen om zo tot een volmaakt advies te komen. Hierbij wordt er specifiek gelet op de pasvorm, materialen en kleuren van de outfit.

X