De Vriendengroep wordt steeds groter. Steeds meer ondernemers en lokale bedrijven hebben besloten om onze muziekvereniging financieel te ondersteunen en daar zij we hen zeer dankbaar voor. In dit bericht stellen we graag weer twee nieuwe Vrienden aan u voor:

Botermans Elektrotechniek
Botermans Elektrotechniek is een elektricien uit Valkenburg (Zuid-Holland). Sinds 1971 zijn zij uitgegroeid tot een professioneel en ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf met meer dan 16 gediplomeerde elektriciens. De elektriciens van elektrotechnisch installatiebedrijf Botermans Elektrotechniek zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties. U kunt hierbij onder andere denken aan de installatie en onderhoud van zonnepanelen, domotica, laadpalen en noodverlichting. Onze elektriciens realiseren projecten voor nieuwbouw en bestaande bouw; zowel voor bedrijven en particulieren.

Le Beau Monde
Le Beau Monde is een natuurlijke wellness-schoonheidsinstituut op Ayurvedische, Antroposofisch en Holistische basis voor huid, haar, lichaam en geest. Zij zijn gespecialiseerd in Ayurvedische- en Antroposofische behandelingen met een ervaring van meer dan 25 jaar. Naast de cosmetica producten en make-up van “Lakshmi” en “Dr. Hauschka”, werken zij met – en verkopen zij ook de exclusieve kappersproducten van “Fuente”. Kom gerust langs voor de prijslijst of vrijblijvende informatie. Wij werken op afspraak.

X