Harmonie Katwijk heet opnieuw twee bedrijven hartelijk welkom als vriend van de Harmonie Katwijk: AMIS adviesgroep en assurantiën en Dirk Zwaan Schilders.

De steun van de “Vriendengroep Harmonie Katwijk” is onmisbaar in de aanschaf van nieuwe instrumenten, outfit, bladmuziek en geluids- en lichtapparatuur.

We zijn zeer blij met deze nieuwe vrienden en alle bedrijven en personen die ons financieel ondersteunen.

Amis Adviesgroep
Wij zijn een ambitieuze onderneming, die zich bezig houdt met verzekeringen, hypotheken, ziekteverzuimmanagement en pensioenen. 
Onze doelstelling is door middel van een persoonlijke aanpak uw risico’s of mogelijkheden in kaart te brengen. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijfsverzekeringen, maar ook voor uw hypotheek! Voor onze zakelijke markt hebben wij als doelstelling om de ondernemer te laten doen wij hij echt leuk vind, namelijk ondernemen! Kortom wij willen de ondernemer ontzorgen. Dit kan door de risico’s in kaart te brengen en eventueel zoeken wij naar een verzekeringsoplossing te vinden die bij u en uw onderneming past! Om de ondernemer te ontzorgen bieden wij ook ziekteverzuimmanagement aan. Door ons netwerk en snelle aanpak willen wij u werknemer, welke in de ziekteverzuim zit, weer snel laten deelnemen aan het arbeidsproces. Dat is ideaal voor u als ondernemer, maar ook voor uw werknemer. Wilt u nader kennis met ons maken, dan staat de koffie altijd voor u klaar!

Dirk Zwaan Schilders
Bent u op zoek naar een schilder, dan is schildersbedrijf Dirk Zwaan uw schilder! Het schildersbedrijf voor het betere schilderswerk en behang en spuitwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. We leveren voor een goede en scherpe prijs vakkundig vakmanschap omtrent al het schilderwerk in en om u huis of bedrijf.

X