Doe mee met Harmonie Kids!

• Ben je tussen de 8 en 12 jaar?
  • Houd jij van muziek maken?
  • Wil jij op verschillende instrumenten leren spelen?
  • Inclusief een tof slotoptreden?

Muziekvereniging Harmonie Katwijk start dinsdagavond 9 april 2019 een nieuw project om kinderen kennis te laten maken met muziek.

Elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.15 uur maken wij muziek onder leiding van dirigent John Haasnoot. Met Boomwhackers, Pbones, zingen en nog veel meer! We spelen bekende en nieuwe liedjes en leren samenspelen met elkaar.

Waar en Wanneer?

Dinsdagavond 9 april om 18.30 gaat het project van start. We oefenen elke dinsdagavond tot 14 mei voor ons optreden op dinsdagavond 21 mei. De repetities en het concert vinden plaats in de ‘Kleine Joannes’, Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn.

Aanmelden

Je kan je aanmelden tot 2 april door te mailen naar kids@harmoniekatwijk.nl of via onderstaand formulier. Kosten zijn €15,- per kind.

Wil je al eerder kijken of je het leuk vindt? Kom naar het concert van het aspirantenorkest van de Harmonie Katwijk, jongerenkoor DVoted en kinderkoor Romans12Kids op 22 maart in Tripodia Katwijk. Lees hier meer over de muzikale samenwerking tussen het orkest en de koren.