Jubilee Concerto

Jubileumconcert 125 jaar Harmonie Katwijk met DJ Jimmy Ouwens

We sluiten ons jubileumjaar op grootse wijze af. Op vrijdag 4 november vindt in Sporthal Cleijn Duin het Jubileumconcert ‘Jubilee Concerto’ plaats met speciale gast: DJ Jimmy Ouwens.

Jimmy Ouwens begon zijn muzikale carrière in Afghanistan tijdens een missie in 2008 waar hij voor het eerst begon met het produceren van muziek. Na terugkomst werkt hij samen met militaire fanfare-orkesten. Nu werkt hij aan zijn eigen sound wat sterk wordt beïnvloed door zijn diensttijd en zijn liefde voor elektronische dance muziek. Een bijzondere muzikale samenwerking!

Locatie en aanvangstijd
De sfeervolle concertlocatie is Sporthal Cleijn Duin, Stadhoudersdreef 1, 2224 BN Katwijk.
Dit jubileumconcert begint om 20.00 uur. De deuren openen om 19.30 uur.

Toegangskaarten
Voor slechts €10,- geniet jij en u van een geweldig concert en leuke avond uit. Toegangskaart(en) bestellen kan via Eventbrite:

Donateurs en Vrienden ontvangen 2 gratis kaarten en zijn hierover apart geïnformeerd.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsors. We zijn hen daar zeer erkentelijk voor!
Cerados Tegels, De Jong Automotive, Lakeman Liften, Strandpaviljoen SandCBar, Grimbergen Installaties, De Milliano Advocaten, Strandpaviljoen Het Centrum, J en F Auto’s, Autoschade Service Katwijk, De Keukenhoek (Carlos Keukendesign).

Daarnaast mochten wij van deze fondsen een financiële bijdrage ontvangen: Spaarbankfonds Katwijk, Fonds 1818 en Prins Bernhard Cultuurfonds.