Ik ben Lisah van Duijn en ik ben 13 jaar. Ik zit ongeveer 3 jaar in het aspiranten orkest. Ik ben begonnen met blokfluitles op de basisschool en we waren begonnen met een groepje en later was ik alleen over, omdat ik het leuk vond. Later vroeg meester kees (Kees Pols) of ik het leuk zou vinden om in de harmonie te spelen en dat leek me wel wat.

Ik speel klarinet. Ik heb eigenlijk geen idee welk ander instrument ik zou willen spelen.

Ik ga altijd met plezier naar het orkest en optredens vind ik ook altijd leuk en nieuwe muziek instuderen vind ik interessant. We doen ieder jaar mee aan het Sastival. Dat is een wedstrijd voor leerling orkesten en dat is altijd best wel spannend. Je krijgt dan een beoordeling van een jury. En die geven ook punten. Ik speel ook al twee jaar mee in Wild Geraas. Dat is de zwarte pietenband van de harmonie en dan mogen we meevaren met de stoomboot vaak is het koud, maar toch vind ik het leuk.

Ik zit in klas twee in het Wellancollege in Rijsburg dat was vroeger de tuinbouwschool. Veder zit ik ook op het tienerkoor Dvoted en ga ik natuurlijk naar de muziekschool.

Ik kom best wel uit een muzikale familie. Mijn vader heeft heel lang op DVS gezeten en zingt nu nog bij de Sion mannen zangroep. Mijn opa, mijn oom en twee neefjes zitten nog bij DVS.

Je zou andere mensen lid kunnen maken door wat meer optredens in het dorp te doen, zodat ze kunnen zien hoe leuk het is. Zo kan je ze misschien overhalen om lid te worden.