Ik ben Cathalijne Hoek. In groep 7 van de basisschool kwam de harmonie bij mij op school een promotie concertje geven.

Toen kregen we in de klas een formulier voor een paar proeflessen met als afsluiting een klein concertje voor de ouders. Ik koos samen met een paar vriendinnen om de proeflessen dwarsfluit te volgen. We kregen 4 proeflessen na schooltijd en op een dinsdag avond na deze proeflessen hadden we een concertje in de kleine Johannes. Na dit concert kregen we een formulier om bij de harmonie te komen. Toen heb ik besloten om dwarsfluit te gaan spelen.

Ik begon met lessen bij een lid van het grote orkest daarna ging ik een halfuur per week naar de muziekschool. Na de zomervakantie begon ik met repeteren bij het aspiranten orkest . Inmiddels repeteer ik elke dinsdag avond van 19:30 tot 20:30. Ik heb donderdag van 16:00 tot 16:45 op de muziekschool “fluitenkruit” (een ensemble) Na afloop van “fluitenkruit” heb ik een half uur les op de muziekschool van Marieke.

Ik heb het op de harmonie en de muziekschool heel erg naar mijn zin! Ik raad zeker aan om ook te beginnen bij de harmonie!!