Als je op zoek bent naar een goed en gezellig orkest, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met een keuze uit vijf orkesten, een opleiding door ervaren muzikanten of, met flinke korting aan de muziekschool is er altijd plek en keuze genoeg. Instrumenten, uniforme kleding en alle zaken die nodig zijn om muziek te maken worden door ons kosteloos in bruikleen gegeven.

Lisah, Henrik en Cathalijne vertellen je er graag meer over:

Lisah van Duijn

Ik ben Lisah van Duijn en ik ben 13 jaar. Ik zit ongeveer 3 jaar in het aspiranten orkest. Ik ben begonnen met blokfluitles op de basisschool en we waren begonnen met een groepje en later was ik alleen over, omdat ik het leuk vond. Later vroeg meester kees (Kees Pols) of ik het leuk zou vinden om in de harmonie te spelen en dat leek me wel wat.

Henrik Post

Ik ben Henrik Post. Ik ben 14 jaar en ik speel ongeveer 6 jaar in het aspirantenorkest.  Mensen van de harmonie kwamen in groep 5 bij ons op school, wat  uitleggen over een paar instrumenten. Toen kon ik me daar aanmelden voor les en ben ik daarna doorgegaan met de Aspiranten. Ik speel altsax.

Cathalijne Hoek

In groep 7 van de basisschool kwam de harmonie bij mij op school een promotie concertje geven. Toen kregen we in de klas een formulier voor een paar proeflessen met als afsluiting een klein concertje voor de ouders. Ik koos samen met een paar vriendinnen om de proeflessen dwarsfluit te volgen.

Wil je lid worden of heb je vragen? Neem dan per e-mail contact op met het bestuurslid Ledenwerving: ledenwerving@harmoniekatwijk.nl.

Je kunt ook informatie aanvragen via het online informatieformulier.