Evenement details:

• di

Start Muzieklessen voor Kids

18:30 - 19:30Kleine Joannes, Kerkstraat 68, Katwijk

Wil jij graag een echt instrument leren spelen?

Kom dan naar Harmonie Katwijk op dinsdagavond 26 november, 3 december en 10 december. Onder leiding van Denise van Leeuwen, Elisabeth Lusche en Daniele Zamboni leer je om op een klarinet, trompet of saxofoon te spelen. Tijdens deze drie avonden leer je de meer over de instrumenten, leer je de eerste nootjes spelen op jouw favoriete instrument en vormen we samen een echt orkest!

Tijdens de derde les geven de kids een speciaal optreden aan hun familie en vriendjes. Natuurlijk is er bij het maken van muziek heel veel plezier en dat spat ervan af!

Voor wie?
    Zit jij in groep 4, 5 of 6? Wil je graag muziek maken? Doe mee!

Doe mee met de workshop!
    Wanneer? De lessen vinden plaats op: dinsdagavond 26 november, 3 november en 10 december.
    Hoe laat? De lessen zijn van 18.30 tot 19.30 uur
    Waar: De Kleine Joannes, Kerkstraat 68, Katwijk

U bent van harte welkom bij het concert op:
    Wanneer: Dinsdag 10 december
    Hoe laat? Het concert is van 19.00 tot 19.30 uur
    Waar: De Kleine Joannes, Kerkstraat 68, Katwijk

Aanmelden
    Aanmelden kan tot zaterdag 23 november. Stuur hiervoor een e-mail naar kids@harmoniekatwijk.nl. Kosten zijn € 5,- per kind.