Sponsorkliks
Koopt u wel eens online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst deze pagina te bezoeken.

licht_100_100

Via de banner van SponsorKliks komt u uit bij ruim 100 winkels. Daar betaalt u precies hetzelfde, maar er gaat een ‘commissie’ naar Harmonie Katwijk.

U sponsort dus gratis! Denkt u aan ons bij de volgende online aankoop?

Koop een lot bij de Vriendenloterij en steun Harmonie Katwijk
Muziekvereniging Harmonie Katwijk steunen en ook kans maken prijzen oplopen tot 2 miljoen euro? Dat kan bij de VriendenLoterij. Meedoen is heel makkelijk: koop een lot en geef daarbij aan dat u voor muziekvereniging Harmonie Katwijk mee wilt spelen. Van uw lot gaat de helft direct door naar Harmonie Katwijk.

Inleveren lege flessen
Lever u lege statiegeldflessen op dinsdagavond of donderdagavond in onze repetitieruimte of geef af aan een van onze muzikanten. We kunnen het ook bij u ophalen. Stuur dan een bericht aan info@harmoniekatwijk.nl.